Alku

Blogi rakennusajalle, sehän voisi olla ihan hauska! Ja ainakin itse on hirveästi saanut muiden rakennusblogeista jo tähän mennessä, niin toivotaan että näin saataisiin hyvä kiertämään.

Meidän ei koskaan pitänyt rakentaa, ja siinä ajatuksessa ollaan miehen kanssa aina oltu. Kai se oli vähän niin, ettei uskottu,että löydettäisiin sellaista tonttia, johon koti haluttaisiin rakentaa. Joulukuussa 2015 etuovessa vastaan tuli tontti,joka ei meidän mielenkiintoa ensialkuun herättänyt ollenkaan. Kuvat tontista olivat aivan susirumat. Oikeasti. Ihan kauheat. Lähempi tarkastelu ja Google Maps kuitenkin vihjailivat jostain aika upeasta ja lähdettiin pian paikan päälle katsomaan. Tarjous tehtiin pari viikkoa ensivierailun jälkeen. Meidän kodille oli löytynyt paikka, joka oli kaikkea, mitä oltiin koskaan haaveiltu. Ja nyt me sitten rakennetaan. Huhhuh. Vähän jännittää.

Meille tulee hirsitalo, jonka pohja piirrettiin itse. Käynnissä on nyt kilpailutus eri toimittajien välillä ja siitä seuraavassa postauksessa lisää. Tervetuloa mukaan!

-A

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s