Millainen on meidän tuleva koti?

lato_002-1024x606myrskytuuli-uutuusjoanna_laajisto_lundia_emmas_designblogg_kitchen_shelves_525adfad9606ee60e0a247421

Kuvat Kannustalo, Honkarakenne ja Lundia

Kuten mainitsinkin jo, Kannustalon Lato on inspiroinut meitä aika monessa suhteessa talon kanssa. Saman on tosin tehnyt myös tuo Honkarakenteen Myrskytuuli. Molemmissa on tuollaista skandinaavista,selkeää muotokieltä, joka toimii meidän mielestä aika hyvin. Koska tontti on hyvin jylhä ja perinteinen suomalainen mäntykangas, tälläinen simppeli ja kaunis rakennus istuisi siihen aika mukavasti.

Kaavassa on asetettu talon väriksi vaalea, joten valkoinen on meidän valinta. Katto tulee olemaan (tumman?)harmaa, mutta ikkunankarmien väriä vielä pyöritellään. Tumma voisi olla aika tyylikäs, mutta valkoinenkin on toki ihan hyvä vaihtoehto. No, siihen palataan varmasti vielä myöhemmin.

Talon päätyyn meillä on suunnitteilla tuollainen kuisti, joka on tuossa Ladon Messutalossa. Näin saadaan simppeli ilme jatkumaan, kun terassille ei tarvitse erillistä katosta vaan talon katto jatkuu siihen tarkoitukseen.

Sisälle meillä on jo alustavasti ajateltu värimaailmaksi musta, valkoinen ja puu. Väriä voi sitten tuoda yksittäisillä kalusteilla ja esineillä, tauluilla ja viherkasveilla. Tämähän se ihan parasta on, kun pääsee suunnittelemaan kaiken! Ja pahinta! Miten sattuukaan,että aina ne miun mielestä ihanimmat jutut on just niitä kalliimpia. Oi voi. Laatu on asia, johon halutaan panostaa, sellaisia ovat myös kotimaisuus ja ekologisuus. Mutta miksi se budjetti alkaa paukkua näiden asioiden äärellä niin kovin helposti!? Onkohan sellainen yhdistelmä edes mahdollinen? Edullinen, ekologinen, kotimainen, tyylikäs ja laadukas. Oh well…

Challenge accepted.

-A

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s