Jän-nää

Meillä on menossa oman asunnon myynti. Päätettiin, että halutaan myydä ensin vanha kämppä pois ennenkun kirjoitetaan yhtään paperia talon suhteen. Nyt näyttää jo siltä, että uudet omistajat ovat löytyneet, vielä kun saadaan neuvottelut päätökseen. Edessä on siis muutto pienempään, meidän tapauksessa 29m2 kaksioon. Aikalailla saa lajitella tavaraa varastoon ja myös ihan pois. Hauska ajatella,että seuraavan kerran sitten ne kynttilänjalat ja muut ei-elintärkeät puretaan laatikoistaan uudessa kodissa, Mäntyrinteellä.

Mammutilta saatiin tarjous ja se oli tosi kattava ja oikein kilpailukykyinen. En itse päässyt tapaamiseen mukaan,kun nappasin viime viikolla flunssan itselleni ja jäin nyt suosiolla sitten kotiin niistämään, mutta kovin tyytyväinen Mies tuli sieltä kotiin. Kimaran tarjous vielä odotetaan, jonka jälkeen varmaan tehdään joko suoraan valinta tai sitten alustava rajaus muutamaan.

Mäntyrinteellä on lumet jo sulaneet ja mustikanvarvut ja katajat siellä kylpevät kevätauringossa. Vuoden päästä siellä näyttää jo aika erilaiselta! Meidän pikkuneiti totesi pari viikkoa sitten, että mieluusti käveleekin nyt jo ihan itse, ja tontillakin oli mahtavaa päästä tassuttelemaan.

Luottavaisin mielin laitoin skumppapullon kylmään jo. Eiköhän se tänään illalla päästä avaamaan. Sehän tässä vaan sitten on, että kaikki alkaa sitten todenteolla edetä. Huhhuh, ollaanko myö nyt oikeesti rakentamassa! Ihan mahtavaa! Ja ihan jumalattoman JÄNNÄÄ!

-A

2 thoughts on “Jän-nää

  1. Vautsi, teillähän on mahtava seikkailu edessä! Kiva homma, että päätit laittaa blogin pystyyn, aion seurata mielenkiinnolla. Onne tulevaan, koko perheelle! 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s