Uusi koti!

No nyt on kuulkaas muutto tehty ja muutama varasto täytetty pahvilaatikoilla. On varmaan pakko jossain välissä laittaa kuvaa tänne tuosta meidän vinttikomerosta, joka on niin täynnä kuin vaan voi olla. Upeaa työtä kyllä tuo Mies teki sen järjestelemisessä. Kuukausi sitten siis tästä nykyisestä asunnosta lähti vuokralainen ja me sitten päätettiin tehdä vielä keittiöremppa. Koska sehän on tosi helppo ja näppärä, ihan parin päivän homma. NOT. Muutama viikkohan siinä sitten vierähti, sähkärikin käväisi siinä välissä Italiassa lomalla ennenkun saatiin homma siihen pisteeseen että hän pääsi liittämään keittotason ja uunin paikalleen. Innostuttiin myös Miehen kanssa kokeilemaan välitilan laatoitusta, ihan noin harjoituksen kannalta, ja todettiin että ollaan lähes ammattilaisia siinä hommassa. Tosin vauhti ei päätä huimannut. Kiitokset vaan isovanhemmille, jotka tämän kaiken mahdollisti, kun pitivät pienelle neitille seuraa. IMAG3369

Tämä uusi koti on siis pieni, mutta täynnä todellisia tehoneliöitä. Tuo uusi keittiö muutti koko asunnon ihan uudelle tasolle ja myös tiskikoneen (!) saaminen tänne oli aivan sanoinkuvaamattoman loistava homma. Kyllä nyt kelpaa!

Muutama viikko oli aika rankkaa, kun pakattiin vanhaa kämppää kasaan ja samalla rempattiin tätä uutta,mutta nyt on vihdoin avaimet luovutettu siellä päässä ja saadaan rauhassa keskittyä tähän uuteen pieneen kotiimme, ja myös tulevaan vähän isompaan.

IMG-20160518-WA0005

Lounastauko kesken remppahommien.

Eilen siis luovutettiin avaimet ja saatiin pitkästä aikaa keskityttyä tulevaan projektiin. Käytiin katsomassa Kontion talonäyttöä ja nyt viimeistään vahvistui se, että se Kontion hirsi on meille liian jylhä ja vahvapiirteinen. Kyseinen talo oli muuten hyvin mielenkiintoinen, sillä siellä oli toteutettu monia meidän suunnittelemia sisustusratkaisuja, ja ennenkaikkea toteutettu n.2,5m korkeuserolla oleva nousu autokatokselta talolle oli mukava nähdä luonnossa, sillä meillä tuota tulee olemaan noin 3 metriä. Harmittaa vähän, ettei tullut otettua kuvaa siitä, sillä toteutetut portaat olivat aika mukavan näköiset.

Nyt varmaan alkaa blogikin päivittyä vähän ahkerammin, kun päästään taas mukaan taloprojektiin täysillä. Mitä nyt yksi gradu vähän vie hyvää bloginkirjoitusaikaa… Mutta kyllä se tästä!

Tutuille siis tiedoksi, että olemme muuttaneet ja uusi osoitteemme on nyt siis se sama vanha, mikä oli vielä muutama vuosi sitten. 🙂

-A

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s