Perustusten valu auringossa

img-20161110-wa0004

Ihana valo! Voi minkä aurinkoisen valupäivän se meille lykkäsi tänään. Toivottavasti te kaikki olette päässeet tänään ulos siitä nauttimaan. Aivan uskomatonta, miten voikaan tällainen keli saada mielen virkeäksi. Tosin kulunut viikko on kyllä ollut allekorjoittaneelle muutenkin aikamoisen ihmeellinen. Mittariin pärähti se kuuluisa 30 vuotta, ja kaikkien noiden vuosien edestä minua onkin sitten hemmoteltu! Voi onnentyttöä (tai -naista, nyt ollaan kuulemma jo ohi tyttövuosista)!

Kuten otsikko kertoo, meille on nyt valettu perustukset! Tuossa ylemmässä kuvassa näkyy nuo muotit ennen kokoamista. Ja tässä ne on jo sitten kasassa, raudoitettuna.

img-20161111-wa0007

Tuolla muottien sisäpuolella on myös styroksia ja lämmityskaapeli, joka edesauttaa betonin kuivumista (ja ehkäisee sitä ei-niin-toivottua jäätymistä).

imag4319

Tässä vielä koko komeus kasassa. Etualalla terassin anturat.

Ja sitten se tuli se odotettu betoniauto (meillä aamulla oltiin jo valmiudessa hyökkäämään tontille katsomaan tätä ihmettä heti kun se tontille saapuisi).

img-20161111-wa0001

img-20161111-wa0002

imag4324

img-20161111-wa0006

Noin. Siinä se oli! Pieni hetki ja homma oli valmis! Ei tainnut tuntia mennä tuohon täyttöön. Alimmassa kuvassa näkyy jo korkoon tasoitettu pinta. Nuo törröttävät piikit tuolla keskellä on hirsiä varten. Niihin isketään alimmat hirret kiinni, ja niin ne sitten pysyvät paikallaan.

Nyt toivotaan että ensi yökin olisi yhtä kirkas, jotta valut saisivat rauhassa kuivaa, eikä meidän tarvitsisi lähteä niitä pressuttamaan.

Ja huomenna sitten juhlitaan, tällä kertaa kolmivuotiasta kummipoikaa ❤ miten se aika rientääkään niin nopeasti! Sunnuntaina taas juhlitaan sitten isimiestä, ja oikeaa Super-isimiestä juhlitaankin.

Toivotaan aurinkoa myös viikonlopulle, ja hurjasti onnea kaikille Isille!!

-Anni

 

Mainokset

3 thoughts on “Perustusten valu auringossa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s