Viemärit paikallaan

 

dsc_1216

dsc_1221

Viikko sitten perjantaina meille kaivettiin viemärit paikalleen. Homma oli nopeasti paketissa ja meillä oli tarkoitus sitten peitellä nuo putket viikonlopun aikana. Itsehän olin jo aivan varma, että saadaan vielä styroxitkin päälle samana viikonloppuna. No, homma ei sitten kuitenkaan edennyt ihan siinä aikataulussa, kun samaisena iltana saimme todeta pikkuneidin napanneen vatsataudin jostain. Neljä vuorokautta oltiin sitten koko porukka enemmän tai vähemmän kipeinä ja toipilaina. Viikonloppu meni ja puolet viikostakin. Itse kerkesin lauantaina piipahtaa talolla pyyhkimässä kosteudet ikkunoista ja vähän aloittelin tasoitushommia, mutta hyvin vähälle jäi. Aivan kauhea tauti. Ja aivan pahinta oli pienen ihmisen hämmenys siitä, että mitä nyt tapahtuu.

dsc_1239

Nyt kun ollaan jo vähän toivuttu, on käytetty kaikki illat talolla. Pikkuneiti oli mukana yhden illan ja muuten ollaan sitten vuorovedoin oltu neidin kanssa kotona / puistossa ja toinen talolla. Yllätykseksemme isoin homma ei ollutkaan viemäreiden peittäminen ja tasoittaminen vaan muutaman puukepin ylös saaminen. Tässä vinkki siis muille rakentajille, on se hyvä, että ne merkkauskepit pysyy paikallaan, mutta ei niitä tarvitse Mordoriin asti survoa. Epätoivo ja pienoinen puna poskilla kaivoin takan korvausilmaputken viereistä keppiä esiin, Tunnin jälkeen siirryin muihin hommiin ja jätin suosiolla lopun voimahommat miehelle. Joskus on hyvä tunnistaa omat rajansa.

img-20170216-wa0007-1

Ostettiin viikko sitten myös uusi lelu talolle, ristilaaseri. On muuten hyvä peli, Soran tasoittaminen on huomattavasti paljon näppärämpää, kun on joku viite, mihin turvautua.

dsc_1261

Nyt alkaa jo näyttää aika tasaiselta. Tänään on tarkoitus vuokrata yksi täry ja ajaa vielä sora tasaiseksi niiltä osin, missä sen on mahdollista ja tarpeellista.

Lupailin viimeksi pihajuttuja, mutta pöpö paholainen meni ja siirsi ne suunnitelmat. Toivotaan että päästään pian asian äärelle!

Ihanaa keväistä viikonloppua kaikille, pysykää terveinä!

Anni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s