Ensimmäiset hankinnat

hana1

Oli pakko hyökätä heti päivittämään, kun nyt on ensimmäiset hankinnat pintamateriaalipuolelle tehty. Kodinhoitohuoneeseen tulee musta komposiittiallas ja sen pariksi yllä näkyvä ihana Tapwellin Ringo- hana. Pyykinpesukoneen hanan saa tuohon astianpesukoneventtiiliin kuulemma liitettyä, joten se toimii sitten kivasti siitä. Ja tuo musta kokonaisuus tekee meidän mielestä aika kivan lisän kodinhoitohuoneen ilmeeseen.

suihku

Tapwell on myöskin meidän suihkumme valmistaja. SK5200 on vanhempaa mallistoa, mutta samalla toimivalla muotokielellä kuin SK7200.

Alunperin oltiin sitä mieltä, että mennään kaikissa hanoissa Oraksen tuotteilla, kun niistä meillä on aina ollut parhaat kokemukset. Valitettavasti nyt vaan Oras hävisi ulkonäössä niin pahasti, ettei asialle oikein enää voinut mitään. Ja kun vastaan tulee vastustamattomia tarjouksia, on niihin toki tartuttava. Muutenhan ne ei olisi vastuttamattomia.

Musta komposiittiallaskin olisi nyt katsottuna, pitäisi vaan keksiä, että mihin näitä hankintoja aletaan sijoittelemaan säilytykseen. Sängynalus täyttyy äkkiä ja kaikki muut paikat on jo täynnä muuta tavaraa.

Se tässä nykyisessä kämpässä onkin parasta ja pahinta, että tänne ei mahdu mitään ylimääräistä. Toisaalta selkeä peli, mutta toisaalta aika ahdistavaa, kun yksikin tavara voi rikkoa hallitun kaaoksen. Ja sitten se kaaos ei enää ole millään tavoin hallittavissa.

Nyt on siis peli avattu! Mitä tykkäätte? Onko teillä millaisia kokemuksia Tapwellin tuotteista?Aurinkoista viikonloppua !

Anni

Mainokset

4 thoughts on “Ensimmäiset hankinnat

 1. Ihana toi hana, mäkin aion keittiöön ostaa mustan hanan mutta toistaiseksi ikean bosjön on ollut mieleisin muotoilultaan. Tosin Tapwellin mustakromi on myös alkanut kiinnostaa. Vaikeita valintoja 😀 Meillä sama tilanne et haluis ostaa jo vaikka ja mitä mut säilytystila varsin rajallinen, nimimerkillä mihin tungen kahden viikon päästä tulevat keittiön kodinkoneet…

  Tykkää

  1. Apua 😀 Kodinkoneiden sijoitus vaatiikin jo vähän keskseliäisyyttä! 😀 Hehheh, on tää kyllä haastavaa. Ei vaan kyllä haluais jättää kaikkia hankintoja sitten viimetinkaan! Ja se mustakromi on aivan ihana myös!

   Tykkää

 2. Mekin on ajateltu mennä Oraksen hanoilla, koska niistä on kuulunut niin paljon kehuja… mutta muotoilultaan hanat ei kyllä miellytä silmää. Myös Tapwellin tarjontaa olen seuraillut, mutta katsotaanpa mihin ratkaisuihin päädytään. Onpa ihana vaihe päästä valitsemaan näkyviä materiaaleja 🙂

  Tykkää

  1. Eikö olekin! Mutta samaan aikaan vähän stressaava. Kysyin noista hanoistakin mieheltä sen sata kertaa, että tilataanko me nyt oikeesti ne? Kun vaikka on ihan varma, että ne on just täydellisest, niin silti jännittää, että miten kaikki asettuu paikoilleen. Oras on kyllä hyvä, mutta onneksi Tapwell tuntuu saavan ihan hyviä kommentteja osakseen myös. Sen pohjalta uskaltauduttiin tilaamaan ne. Toivottavasti osui nappiin 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s