En muuten ikinä…!

5d47d7ac2829eaf34ec4084d6c31ab3079iittala_iso_hv31c6ea231377800911c06aa9ec682fbbkalklitir20cobalto20kalkkimaali

Sininen. Meidän äiti tykkää sinisestä. Tai ainakin tykkäsi, sillä lapsuudenkodissa meillä oli paljon kaikkea sinistä. Itselle siitä tuli jossain vaiheessa ehdoton no – no. En muuten sitten ikinä varmasti laita mitään sinistä mihinkään. Muuttaessani sitten ensimmäiseen omaan asuntoon ystäväni kanssa, sisustin oman huoneeni reippaasti ruskealla ja oranssilla. Heh. Liekö sattumaa, että sinisen vastaväri on oranssi.

Kuinkas sitten kävikään? Huomaan itsessäni vuosi vuodelta enemmän piirteitä, jotka tuntuvat muistuttavan sukulaisuussuhteestamme. Aurajuusto onkin hyvää (kyllä, oli aika jolloin en voinut ymmärtää kyseistä makumaailmaa), tennarit ei olekaan aina välttämättä ne ykköskengät ja kyllä -minä pidän sinisestä. Liekö tämä menee nyt sitten ikääntymisen piikkiin, mutta kyllä -minä alan muistuttaa äitiäni. En tosin pahastu siitä yhtään, koska äiti on ihana.

Jo edellisessä asunnossamme haaveilin maalaavani koko olohuoneen tuolla alimman kuvan Kalklitir Cobalto – kalkkimaalilla. Jos et ole tutustunut vielä kalkkimaaleihin, niin suosittelen. Niihin vaan saattaa ihastua niin, ettei enää osaa muuta valita. Meidän makuuhuoneessa oli nimittäin tuossa kyseisessä edellisessä kodissa kalkkimaaliseinä, kuten on nytkin. Mutta siis, sininen väri on tullut jäädäkseen. Ihastus nosti päätään jo useampi vuosi takaperin, eikä ota laantuakseen. Nyt meillä on suunnitteilla makuuhuoneeseen joku tummempi väri. Musta, tummanharmaa tai sitten tuollainen syvä sininen. Ja oma mieli alkaa kyllä kääntyä jälkimmäiseen.

Oletteko muuten huomanneet nuo uudet Iittalan Teema Duo – tuotteet. Jos jossain tulee vastaan, suosittelen katsomaan lähemmin, sillä ainakin omaa silmää hivelee tuo toteutus.

Niin ja hei, arvonta on nyt suoritettu ja ilmoitan voittajalle ihan pikapuoliin miten kävi! Kiitos kaikille osallistuneille kaikista ihanista kommenteista ja toivottavasti törmätään messuilla!

Aurinkoista päivää

Anni

Kuvat täältä, täältä, täältä ja täältä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s