Kevättä kohden

No nyt sitten. Täällä taas!

Tässähän on jo vierähtänyt vähän aikaa! Mutta eipä se mitään, joskus niin käy, kyllähän te tiedätte. Viikko vierähtää hetkessä ja muutama vuosi samaten. Ohops.

Lyhyt kuulumisten päivitys. Talo alkaa olla valmis. Terassin portaat, autokatoksen viimeistely ja muutama muu pieni juttu odottaa vielä tulevaa kesää. Sisällä työtä riittää vielä joidenkin sisustus – ja säilytysratkaisujen kanssa. Pihan toteutus on jo hyvällä mallilla ja pääpiirteittäin kaikki on selkeää, siihen tulen nyt kevään aikana palaamaan vielä!

Niin ja se vauva on jo 3-vuotias ja sen isosisko 6. Itse olen löytänyt unelmieni työpaikan ja mies on yhtä super kuin ennenkin! Tässä siis lyhyesti elämä nyt.

Muistan aina kun luin jostain blogista raksa-aikana ihmettelyä, että miten rakennusblogit päättyvät aina siihen kun muutetaan. Kirjoittaja epäili, että syy on siinä, että talosta ei tullut niin kiva, kuin mitä odotti. No nyt voin rakkaudella sanoa, että tämä ei nyt omalla kohdalla ole totta, mutta ehkä siinä on tavallaan jonkinlainen pohja-ajatus. Meillä muuttoa seurasi tosiaan toisen neitin syntymä ja osa viimeistelyistä jäi puolitiehen. Leikkihuone oli varastona vielä pitkään ja moni muukin kohta odotti tekijäänsä. Tuntui ehkä tavallaan myös turhauttavalta ottaa kuvia keskeneräisestä, mutta uskon että monella rakentajalla tuo on ihan normaalitila. Ja se kuuluisa silmä kun äkisti tottuu! Heh.

Nytkin vielä kotona on monta kohtaa, joita on vielä tarkoitus täydentää, ja nyt siihen tuntuu olevan myös innostusta! Nyt siis uutta kohden. Blogiin kaipasin takaisin, koska nautin kovasti tästä kirjoittamisesta, ja tätä rakennuspuuhaa riittää kyllä vielä raportoitavaksi. Ajattelin myös jossain vaiheessa hieman koota ajatuksia siitä, mitkä jutut meni putkeen ja josko on jotain, mitä tehtäisiin toisin.

Mäntyrinne on pyörinyt aktiivisemmin Instagramin puolella, jossa ajoittain on tullut myös kysymyksiä eri materiaalien toimivuudesta ja ominaisuuksista, niin niiden pariin varmasti myös tulen täällä palaamaan.

Ihana, jos saavut takaisin mukaan!

Ah, ja on meille tullut tässä välissä myös uusi vauva. Tosin vähän karvaisempi sellainen.

Aurinkoa viikkoon!

Anni

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s