Work that – lumitöitä ja supersankareita!

 

IMG_20180124_084848_369

Meillä kasvaa pari supersankaria. Vähän henkilöllisyydet vaihtelee, mutta yleensä Wonder Woman ja Batgirl. Ollaan siis kovin turvallisessa ympäristössä kotosalla, vaikka maailmalla myllertääkin. Välillä kun työpäivä venyy ja kotiin saapuessa vastaan lentää Wonder Woman pelastuskoukkunsa kanssa, höyhenet käsissä lentoapuna, unohtuu työpäivän kiireet ja to do-listat aika samoin tein unholaan. God bless superheroes! 

Meidän Mette, norjalainen metsäkissa, nauttii ulkoilusta kovasti, lumesta huolimatta. Kovemmat pakkaset toki lyhentävät ulkoreissuja, mutta muuten ei talvikelit haittaa. Neiti tosin mieluusti odottaa, että hänelle lapioidaan polku. Sehän on toki selvää, kun kuitenkin on kruununprinsessan nimi annettu, niin on ymmärrettävä vähän polkuja putsailla. 

Kyseinen kuninkaallinen on myös erikoistunut valloittamaan talon altaita. Ilmeisesti ovat mieluisia pötköttelupaikkoja, toisin kuin minun hänelle virkkaama merinovillapesä tai hänelle vartavasten ostettu koppa. 

Pakkaskelejä on koitettu nyt hyödyntää kantamalla kaikki irtaimisto ulos. Villamattojen perinteinen pesuaikahan on nyt parhaimmillaan ja se on joka kerta yhtä hauskaa ja hämmentävää heittää matto hankeen. Ihan paukkupakkasia ei kuitenkaan täällä niin kaivata, sillä meidän supersankarit ovat myös innostuneet talvilajeista nyt kovasti. Luistelu ja hiihto ovat ilmeisen mieluisia, joka on sinänsä yllättävää, sillä en yhdessäkään DC-superhero elokuvassa ole kyseisiä lajeja ennen nähnyt.

Nyt siis kohti aurinkoisia latuja!

Anni

Jätä kommentti